Grip op leven met verlies

Wil jij meer grip op je leven met rouw en in vertrouwen met je situatie omgaan?

In mijn programma's, begeleiding, workshops en lezingen leer je hoe je op jouw manier een balans kan vinden tussen overgave aan de rouw en zelf in actie komen.

Leven met rouw brengt je terug naar de basis: wie ben ik, wat vind ik belangrijk, hoe wil ik verder? De enige manier om te rouwen is jouw manier. Pas als je begrijpt op welke manier je zelf de balans kan vinden, voel je dat je grip hebt op je leven.

Daarom is het vinden van jouw balans een vast onderdeel van al mijn programma's en begeleiding.

Online Programma "Kies Hoe Je Rouwt"

Wil je wat handvatten om je situatie beter aan te kunnen? Wil je beter begrijpen wat rouwverwerking is en hoe je ermee om kan gaan? Dan help ik je graag verder in "Kies Hoe Je Rouwt". Want ik vind dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken in een periode die al lastig genoeg is. Ik gun jou om meer energie te hebben en het vertrouwen in jezelf te voelen dat je het aan kan.

VIP Traject

Voel je je onzeker over hoe je je voelt en wat er in je om gaat? Heb je veel vragen over rouw? Dan is het VIP traject iets voor jou. Je krijgt alles wat er bij het Online Programma hoort, aangevuld met Skype sessies met mij. Je krijgt dan alle gelegenheid om je twijfels, vragen en gevoelens te delen. Ik kan je op die manier persoonlijk begeleiden zodat jij je zelfvertrouwen weer terug krijgt.

Minjon als spreker

In mijn workshops en lezingen vertel ik op een inspirerende wijze hoe volwassenen het heft in handen kunnen nemen bij rouwverwerking. Verlies en rouw komen vroeg of laat in ons leven. Wat is rouw? Waarom heeft de ene persoon het zwaarder bij rouw dan de andere? En hoe kan je weer voelen dat je grip hebt op je leven met verlies?

Persoonlijke begeleiding

We creëren helder inzicht in waar je bent, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen. Durven voelen wat je voelt en eerlijk zijn naar jezelf horen daarbij. We onderzoeken welke obstakels je in de weg staan om verder te komen. Je krijgt alle ruimte, begeleiding en aandacht zodat je na verloop van tijd zelf weer verder kan.