Grip op leven met verlies

Wil jij meer grip op je leven met rouw en in vertrouwen met je situatie omgaan?

Een zorgvuldig samengestelde, gratis training om grip op leven met verlies te krijgen. Zodat ook jij in vertrouwen met je situatie om kan gaan.


In deze training heb ik mijn 3 belangrijkste inzichten in 3 lessen samengevat. Je krijgt handvatten om inzicht te krijgen in jouw situatie zodat je vanuit jouw eigen kracht kan leven met jouw verlies.


Deze training heb ik ontwikkeld zodat jij leert hoe je meer houvast krijgt. Je leert op een ongecompliceerde manier. Zonder een begeleidingstraject te moeten afnemen, zonder verplichtingen, zonder geld uit te geven. Jij volgt de training op een tijdstip waarop het jou uit komt, op een plek waar het jou uit komt.

De video's zijn fijn en duidelijk om naar te kijken en luisteren. Minjon weet heel verfijnd de juiste woorden te vinden om tot inzichten te komen die ik nodig had. Het geeft echt steun en een andere kijk op je eigen gedachten. Ook het werkboek is een nuttige en goede zelfreflectie. Zowel de video 's als het werkboek zijn heel toegankelijk en begrijpelijk en heerlijk om regelmatig op terug te kijken. Echt een aanrader voor diegene die een steun in de rug nodig heeft met rouwverwerking in welke vorm dan ook.

Liesbeth de Bruine 

De training bestaat uit 3 videolessen. Je krijgt de lessen 1 voor 1 in je inbox.

In de eerste les leer je te zien waar je nu bent en onderzoek je hoe je balans houdt. In de tweede les ga je aan de slag met omgaan met emoties. Hoe ontstaan emoties? En hoe geef je aandacht aan emoties? In de derde les leer je hoe emoties verband hebben met wat je denkt.

Want je gedachtes en overtuigingen hebben een enorme creatiekracht. Het mooie daarvan is, is dat je een keuze hebt in hoe je met je situatie om gaat. Het gaat niet om wat je overkomt, het gaat om hoe je ermee om gaat.

Het waren stuk voor stuk erg interessante lessen die me veel inzicht hebben gegeven en goed bruikbaar zijn! Het heeft me onder andere weer meer bewust gemaakt van hoe ik óók met mijn emoties om kan gaan. Minjon komt professioneel en tegelijkertijd ook heel zorgzaam over wat prettig is om naar te luisteren en kijken.

Henrie Berens

Wat leer je in deze training:

  • Les 1 - Wat is rouw en hoe hou je balans
  • Les 2 - Omgaan met emoties
  • Les 3 - De invloed van gedachten

Wil je ook aan de slag? Het vertrouwen voelen dat je keuze hebt in hoe je om gaat met rouw? In je kracht staan en grip op je leven hebben? Schrijf je dan nu in voor de gratis online training. Je krijgt de eerste videoles, met werkblad en oefeningen in je mail.

Ontvang de gratis training met werkboek:

Je krijgt ook max. 1 x per maand een inspiratiemail met nieuwe artikelen, tips en nieuws over omgaan met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Vraag de training nu aan! Het is helemaal gratis, je bent tot niets verplicht.

Je kan de training volgen waar en wanneer je wil.