HOE STEUN IK IEMAND DIE ROUWT?
10 GOUDEN TIPS

We willen er graag voor elkaar zijn en al helemaal wanneer er een dierbare is overleden. Maar omdat rouw voor iedereen zo’n unieke ervaring is, weten we soms niet hoe we de ander het beste kunnen steunen. Uit onmacht of onwetendheid hoor ik verdrietige verhalen over wat mensen zeggen of juist contact uit de weg gaan. Dat wil ik graag voorkomen, omdat we uiteindelijk allemaal verlangen naar verbinding.

Met deze tips wil ik niet alleen diegene steunen die rouwt, maar ook jou als naaste, zodat je voldoende handvatten hebt om er voor de ander te kunnen zijn.

Is er van een dierbare vriend, vriendin of familielid iemand overleden? Wil je er graag voor hem of haar zijn maar weet je niet goed hoe? In mijn 10 gouden tips leer ik je hoe je het beste de ander tot steun kunt zijn. Meld je nu aan en ontvang de tips direct in je inbox.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met nieuwe artikelen, tips en nieuws over omgaan met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Je wil graag iemand steunen bij rouw maar weet je niet hoe? Met deze tips weet je precies hoe je er het beste voor jouw dierbare kunt zijn.

De tijd heelt niet alle wonden, het gaat erom wat je in die tijd doet. Waar wacht je nog op? Download nu de gratis tips.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.