Leef het leven dat je verdient

Sessie 3 Uitzicht

Klik hieronder en vul het wachtwoord in dat in je inbox zit.

Het is niet toegestaan om deze video te delen met anderen of delen uit dit traject te publiceren.

Zelfzorgrecept

Schrijf vandaag je eigen zelfzorgrecept. Neem daarin de dingen mee die je in de coaching hebt geleerd, die jou hebben aangesproken. Zie het als een samenvatting van al die dingen waar je baat bij hebt of gaat hebben. En neem er ook alle zaken in mee die je al kende, waarvan je weet dat je je dan goed voelt. Ongeacht of je het nu doet of niet.

Begin met een brainstormsessie van 5 minuten en schrijf op hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen. Waar geniet je van? Waar word je lijf blij van? Waardoor voel jij je vervuld? Onderzoek ook welke dingen je langer geleden deed en waar je blij van werd. Wat wil je tegen jezelf zeggen op momenten dat het even wat minder gaat? Neem alles mee.

Wanneer je klaar bent, onderstreep of omcirkel dat wat je nu al doet.

Daag jezelf de komende tijd uit en doe iedere dag iets uit je recept. Pak ook de dingen mee die je niet hebt omcirkeld, zodat je nieuwe dingen blijft uitproberen. En juist op momenten waarop je je blèh voelt en nergens zin in hebt, zet je er dan juist toe aan om het wel te doen.

Vragen

Deze vragen helpen je om stil te staan bij jouw proces van de afgelopen tijd en om naar de toekomst te kijken. Het is belangrijk dat je gemotiveerd blijft om te leren, om te groeien. Zodat je steeds beter de versie 2.0 van jezelf leert kennen en weer volop in het leven staat.

1) Wat gaat er beter naar aanleiding van de coaching?

2) Noem 2 concrete voorbeelden van wat er beter gaat

3) Wat vind je nog lastig?

4) Hoe ga je de komende tijd het geleerde uit de coaching gebruiken?

5) Waar ben je het meest trots op?