Leef het leven dat je verdient

Het 4 maanden borgingstraject om je lessen te integreren in het dagelijks leven

Je hebt al veel geleerd en wéét je hoe je de rouw kunt aangaan, maar het vertrouwen dat het je alleen lukt mag nog groeien.

Je hebt de afgelopen maanden enorm gewerkt en veel geleerd over de rouw en vooral over jezelf. Je hebt alle inzicht eigenlijk wel verworven die je nodig hebt om verder te gaan. Alleen, lukt het al wel in je eentje?

Ik loop graag nog 4 maanden met je mee

Ik heb je nu geleerd hoe je de 5 pijlers kunt gebruiken om te kunnen rouwen én leven. Je weet nu precies wat je nodig hebt om de nieuwe versie van jezelf verder te ontdekken en dat aan te gaan wat je nodig hebt. Alleen, ons brein zit zo in elkaar dat we snel kunnen terugzakken in ons oude gedrag. Het gewone leven gaat weer de overhand nemen, met een groot risico: nu weet je namelijk beter, je weet dat je het kan. Daardoor is het risico groot dat je er nog erger van gaat balen en je jezelf naar beneden trekt. En dat is het laatste dat ik wil!

Integreer wat je hebt geleerd in een rustig tempo

Dat is de reden dat ik je dit traject aanbied. Het doel van dit traject is om te borgen wat je al hebt geleerd. Hiermee voorkomen we dat je in die vrije val raakt. Je leert de nieuwe manier van doen en denken te integreren in je leven. De ruimte tussen de sessies zullen we vergroten, je gaat meer zelf aan de slag. In een periode van 4 maanden zien we elkaar nog 3 keer. Ook in dit traject heeft iedere sessie een thema, zodat je aan het einde van het traject er klaar voor bent om het zelf te doen.

1) Her-inneren

We gaan opnieuw kijken naar de balans tussen vasthouden en loslaten. Voor deze sessie neem je de tijd om te onderzoeken op welke manier je kunt vasthouden, of mooier gezegd: her-inneren. Je mag koesteren en je liefde voelen.

2) Loslaten

Loslaten noemen we ook wel "anders vasthouden". Het gaat namelijk over een manier van leven vinden waarin jij meer ruimte maakt voor jezelf en een balans vindt waarmee je verder komt. Ook geven we aandacht aan inzicht: op welke manier heeft jouw verlies jou iets gebracht?

3) Uitzicht

Op welke manier integreer je je verlies in je leven? Wat heb je nog nodig? Op welke manier heeft de rouw jou veranderd? Dit zijn de onderwerpen waarmee we het traject afronden.

In totaal dus 3 sessies, inclusief video's van mij met nuttige informatie over ieder thema zodat ik in de sessie al mijn aandacht weer bij jou heb.

Dit zit allemaal in het traject:

3 maal een 1-op-1 sessie van 1 uur via Zoom in een periode van maximaal 4 maanden.

3 video’s van ongeveer 10 minuten met uitleg over het volgende thema. Je krijgt de video ruim voor iedere sessie toegestuurd.

2 werkboeken met 2 huiswerkopdrachten met praktische vragen en oefeningen die je makkelijk thuis kunt doen. Je ontvangt het werkboek na de iedere sessie (behalve de laatste sessie).

Toegang tot een visualisatie die je helpt om te vertrouwen op jouw toekomst.

Dit traject vraagt een investering van € 485,- incl. btw

Ik zie je graag binnenkort weer terug!