Lezing
Rouwen moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

ONLINE

Vrijdag 3 april 2020
Deze lezing gaat gewoon door in een online bijeenkomst!


Meld je direct aan. Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een link. 

Naast mails voor deze lezing zul je geen mails ontvangen.
Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Na het verlies van een dierbaar iemand, voelt het vaak alsof er een groot gat in het leven is geslagen. Er mist een puzzelstukje en geen ander puzzelstukje past op die plek. De puzzel zal op die manier niet meer compleet kunnen worden en dat doet pijn. Dat betekent dat er een manier gevonden moet worden om verder te kunnen leven, met dat gat waar dat puzzelstukje zat.

Herken je dit?

Je voelt je onbegrepen omdat het jouw puzzel is en van niemand anders. Niemand kan begrijpen hoe het voelt om met dat gat te leven.

Je wil er wel over praten maar je wil anderen er niet mee “lastig vallen".

Je weet niet wat je met jezelf aan moet sinds het overlijden van jouw dierbare. Je houdt jezelf bezig om maar niet te hoeven denken, om niet de pijn te voelen. Je weet dat dat niet de manier is om te ontkennen en omzeilen, maar het toelaten voelt te groot.

Je wil graag goed met je rouw omgaan, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Hoe doe je het goed?

Het is een chaos in je hoofd en je bent alle gevoel van houvast kwijt. Het voelt alsof de grond onder je voeten is weggeslagen.

Dingen die je eerder belangrijk vond, vind je nu geneuzel. Je vindt het moeilijk om het geduld op te brengen naar anderen te luisteren.

Je bent niet de makkelijkste persoon voor je omgeving en je voelt je daar soms schuldig over.

Eerder had je overal wel een antwoord op, maar nu lijkt het onthouden van een simpele boodschap al een grote opgaaf.

Wat als je begrijpt waarom je voelt wat je voelt en dat je je er minder zorgen over maakt. Dat je kunt stoppen met twijfelen en je weer verbonden voelt, met jezelf en met de ander. En dat je ervaart dat je niet de enige bent. Tijdens deze lezing komen veel aspecten aan bod die je kunt tegenkomen bij rouw en worden tips gedeeld hoe hiermee om te gaan. Het is een ideale middag om de tijd te nemen voor jouw verlies en je opnieuw te verbinden met wat belangrijk is voor jou. Je gaat naar huis met meer rust en vertrouwen in jouw eigen manier van rouwen zodat je weer de regie over je leven hebt.

Uiteindelijk zit het antwoord altijd in jou. Jij bent degene die iets kan veranderen. Niet aan wat je is overkomen, maar wel hoe je ermee omgaat.

Voor wie is deze lezing bedoeld?

Deze middag is geschikt voor iedere volwassene die een groot verlies heeft meegemaakt en meer grip wil op zijn of haar leven met rouw. Mensen die niet bij de pakken neerzitten, met hun rouw aan de slag willen en willen leren over wat je zelf kunt doen.

Praktisch

Datum: vrijdag 3 april 2020
Tijd: 14:00 - 15:30 uur

Deelname aan de lezing is gratis, aanmelden is nodig om in de online omgeving te komen.
Na het invullen van je e-mailadres ontvang je een link. 

Naast mails voor deze lezing zul je geen mails ontvangen.
Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Wie geeft de lezing?

Mijn naam is Minjon van Zoest, ik ben rouwcoach bij OverRouw. Ik leer mensen die zich geen raad weten met zichzelf omdat er een dierbaar iemand is overleden, hoe ze met hun rouw om kunnen gaan, zodat ze weer grip op hun leven krijgen. Het overlijden van mijn moeder in 2006 bleek het begin te zijn van een intens proces van groei en ontwikkeling. Mijn rouw werd een springplank om mezelf opnieuw te ontdekken en is sindsdien mijn motivatie om anderen te leren hoe rouwen en leven samen kunnen gaan.

Nu meteen aan de slag? Met mijn 3 gratis gouden tips leer ik je hoe je weer de regie pakt. Meld je nu aan en download direct het e-book.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.