Online Masterclass
'Grip op leven met rouw'

Maandag 11 april 20:00 uur

Doet je verlies veel pijn en weet je soms niet wat je met jezelf aan moet? Wil je begrijpen waarom je voelt wat je voelt en de touwtjes weer in handen hebben? Na deze online training heb je weer rust in je lijf en je hoofd, tools om in het dagelijks leven te gebruiken en vertrouwen in jouw eigen manier van rouwen zodat je weer de regie over je leven hebt.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

De rouw valt je zwaar, dit voelt heftiger dan je ooit had kunnen bedenken. Maar je wil ook verder met je leven na het overlijden van jouw dierbare. Een leven waarin het verlies van jouw dierbare een mooie plek krijgt, een plek die hij of zij verdient. En vooral een leven waarin je weer levenslust voelt en waarin je weer plezier kunt hebben. Herkenbaar? Schrijf je dan in voor de online training en ik vertel je hoe je weer grip op je leven krijgt.

Herken je dit?

Je weet niet wat je met jezelf aan moet sinds het overlijden van jouw dierbare. Je houdt jezelf bezig om maar niet te hoeven denken, om niet de pijn te voelen. Je weet dat dat niet de manier is om te ontkennen en omzeilen, maar het toelaten voelt te groot.

Je kunt niet bevatten dat jouw dierbare er niet meer is. Steeds weer denk je dat alles normaal is, tot je weer realiseert wat er is gebeurd. En iedere keer weer die pijn…

Je weet eigenlijk niet veel over rouw en had het onderwerp ook het liefst vermeden.

Je wil graag goed met je rouw omgaan, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Hoe doe je het goed?

Het is een chaos in je hoofd en je bent alle gevoel van houvast kwijt. Het voelt alsof de grond onder je voeten is weggeslagen.

Eerder had je overal wel een antwoord op, maar nu lijkt het onthouden van een simpele boodschap al een grote opgaaf.

Wat als je met rust en vertrouwen met je rouw om kunt gaan. Dat je begrijpt waarom je voelt wat je voelt en dat je je minder zorgen maakt om wat je allemaal voelt. En dat je ervaart dat je niet de enige bent en kunt zijn met mensen die je begrijpen. En dat je je hierdoor ook beter kunt uiten naar de mensen in je omgeving.

Tijdens deze online training is er ruimte voor jou met alles wat je tegenkomt bij jouw rouw. Deze masterclass is de online vertaling van de workshop die we voorlopig niet live kunnen houden. Het is een ideale avond om de tijd te nemen voor jouw verlies en hoe je er nu voor staat. Je sluit de avond af met meer rust, vertrouwen en tools om in het dagelijks leven te gebruiken. Je hebt vertrouwen in jouw eigen manier van rouwen, zodat je weer de regie over je leven hebt.

Uiteindelijk zit het antwoord altijd in jou. Jij bent degene die iets kan veranderen. Niet aan wat je is overkomen, maar wel hoe je ermee omgaat.

Je masterclass heeft me veel gebracht! Dat het rouwlandschap toch bakens heeft en dat er wel woorden zijn om uit te drukken waar je doorheen trekt. Dat rouw in feite universeel is maar tegelijk heel individueel en dat we er als mens allemaal mee te maken krijgen. De (h)erkenning was fijn! Verder vond ik de oefening erg verhelderend! Dat heeft mij geholpen om te voelen wat mijn lichaam fijn vindt. Mijn mind dacht daar heel anders over. Dat te mogen voelen was voor mij super krachtig! En ook heel hoopvol.

Ik vond jouw uiteenzetting helder en to the point. Je vraagt om betrokkenheid van deelnemers en je bent zelf ook heel betrokken. Je houding vind ik professioneel en prettig. Het voelde voor mij veilig en gedragen.

Marjan

Het was een fijne online bijeenkomst door de openheid en betrokkenheid van de andere deelnemers, maar ook absoluut door jouw bezielende leiding. Je lijkt me een prettig en eerlijk persoon, ik geloof in jou als deskundige coach. Nogmaals dankjewel voor dit kadootje.

Amanda

Ik zou het aanraden om naar de workshop te gaan omdat je te maken hebt met een lieve, ervaringsdeskundige coach die zelf ook heel open is over haar verlies en niet afstandelijk reageert; je ontmoet mensen die ook de kracht hebben om hun verlies te delen en daar ook mee willen omgaan. Je wordt er heel rustig van en het opent nieuwe inzichten.

Janina

Voor wie is deze Online Masterclass bedoeld?

Deze avond is geschikt voor iedere volwassene die een groot verlies heeft meegemaakt en meer grip wil op zijn of haar leven met rouw. Mensen die met hun rouw aan de slag willen, beter willen begrijpen hoe rouw werkt én wat je zelf kunt doen.

De Masterclass wordt niet opgenomen vanwege het delen van persoonlijke ervaringen door deelnemers. Op deze manier bewaren we een gevoel van vertrouwelijkheid en veiligheid tijdens de Masterclass.

Praktisch

Datum: maandag 11 april om 20:00 uur. De Masterclass duurt 1,5 uur.

Online, gewoon vanaf je laptop of telefoon.

Investering: gratis.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Wie geeft deze masterclass?

Mijn naam is Minjon van Zoest, ik ben rouwcoach bij OverRouw. Ik leer mensen die zich geen raad weten met zichzelf omdat er een dierbaar iemand is overleden, hoe ze met hun rouw om kunnen gaan, zodat ze weer grip op hun leven krijgen. Het overlijden van mijn moeder in 2006 bleek het begin te zijn van een intens proces van groei en ontwikkeling. Mijn rouw werd een springplank om mezelf opnieuw te ontdekken en is sindsdien mijn motivatie om mensen te leren ze wél in de hand hebben in hun leven met rouw.

Nu meteen aan de slag? In mijn gratis e-book deel ik mijn belangrijkste tips en leer ik je hoe je weer de regie pakt. Meld je nu aan en ontvang direct het e-book in je inbox.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.