Klaar om de regie te pakken?
Hieronder vind je mijn gouden tips.

Fijn dat je wil weten op welke manier je de regie over je leven met rouw weer terug kunt pakken. Ik ga ervan uit dat mijn regelmatige tips per e-mail daar een bijdrage aan kunnen leveren. Klik op de afbeelding om toegang te krijgen tot het e-book van 17 pagina’s waarin ik de tips deel die mij het meeste hebben geholpen om weer te voelen dat ik de touwtjes in handen heb over mijn leven met rouw.

Ik hoop dat je het e-book ook echt gaat lezen en ermee aan de slag gaat. Alleen dan kun je de waarde van de tips begrijpen en zal het je echt rust in je hoofd (en in je lijf) geven.

Heel veel succes!

Klik op de afbeelding om het e-book direct te downloaden.

Like ook mijn Facebook pagina waar ik meerdere keren per week tips deel over leven met rouw:

Laatste blogs

Terug de bosjes in
“Zij zijn stom”
Een nieuwe realiteit