3 GOUDEN TIPS OM DE REGIE OVER JE LEVEN MET ROUW TERUG TE PAKKEN

Het jaar na het overlijden van mijn moeder wist ik niet wat ik met mezelf aan moest. Geen idee hoe ik dat moest doen, omgaan met rouw. Ik ontdekte welke stappen ik had overgeslagen en vond zo mijn manier om te kunnen rouwen én leven. De belangrijkste tips heb ik samengevat in een e-book, omdat jij dit waarschijnlijk ook nooit hebt geleerd. Meld je aan voor mijn 3 gratis gouden tips om de regie over je leven met rouw weer terug te pakken.

Weet je niet waar je het moet zoeken en begin je je af te vragen of hoe jij rouwt wel normaal is? In mijn e-book leer ik je hoe je weer de regie pakt. Meld je nu aan en ontvang hem direct  in je inbox.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met nieuwe artikelen, tips en nieuws over omgaan met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Ik wil je bedanken en complimenteren voor de 3 gouden tips die je voor de intro van rouwbegeleiding hebt gemaakt. Heel erg goed gemaakt. Ik ontdek er echt een heel goed concept achter en ik heb er veel inspiratie in gevonden.

Irma Hollinga

Hartelijk dank voor de tips die je op een heel begrijpelijke manier hebt gegeven. Knap van je om met zoveel inlevingsvermogen de juiste woorden te vinden. De video's geven zeer helder weer hoe nabestaanden geholpen kunnen worden.

Jan

Het is fijn en duidelijk om te lezen. Minjon weet heel verfijnd de juiste woorden te vinden om tot inzichten te komen die ik nodig had. Het geeft echt steun en een andere kijk op je eigen gedachten. De video 's zijn ook heel toegankelijk en begrijpelijk en heerlijk om regelmatig op terug te kijken. Echt een aanrader voor diegene die een steun in de rug nodig heeft met rouwverwerking in welke vorm dan ook.

Liesbeth de Bruine

Het waren stuk voor stuk erg interessante lessen die me veel inzicht hebben gegeven en goed bruikbaar zijn! Het heeft me onder andere weer meer bewust gemaakt van hoe ik óók met mijn emoties om kan gaan. Minjon komt professioneel en tegelijkertijd ook heel zorgzaam over wat prettig is om naar te luisteren en kijken.

Henrie Berens

Veel mensen die rouwen om een groot verlies gaan er vanuit dat ze gaandeweg wel ontdekken hoe ze moeten rouwen. Want "de tijd heelt alle wonden". Bij rouw gaat die vlieger toch echt niet op en vroeg of laat komen ze erachter dat er werk aan de winkel is. Maar hoe pak je dat aan? Daar heb ik een oplossing voor!

Hoe kun je werken aan je rouw als je weinig tijd hebt en op een eenvoudige manier in je eigen tempo aan de slag wil?

Herken jij jezelf hierin?

Voordat het overlijden van jouw dierbare had je meestal wel de touwtjes in handen.

Nu voelt het alsof je maar wat aanmoddert en niet veel verder komt.

Je wil er best iets voor doen om je beter te voelen, maar een afspraak bij een psycholoog is een wel erg grote stap.

Je weet eigenlijk niet veel over rouw en had het onderwerp ook het liefst vermeden.

Je wil op een simpele manier en in je eigen tijd werken aan de manier waarop je rouwt.

Met behulp van mijn e-book:

Weet je waarom het zo belangrijk is om tijd te nemen voor je rouw én hoe je dat kan doen.

Begrijp je hoe groot de invloed van je gedachten is op hoe je je voelt en ben je je meer bewust van je denken.

Is het duidelijk hoe je de behoefte aan verbinding juist kan inzetten in je rouwproces. 

Weet je wat je kan doen om de rouw te verzachten.

Het is belangrijk om in jezelf te blijven investeren, helemaal bij rouw. Het gaat niet vanzelf voorbij door niets te doen. Hoe eerder je jezelf op nummer 1 zet en tijd voor jezelf neemt, hoe eerder je licht aan de horizon gaat zien. Wacht dus niet langer en vraag nu direct de 3 gouden tips aan die zorgen dat ook jij de regie over je leven terug hebt.

De tijd heelt niet alle wonden, het gaat erom wat je in die tijd doet. Waar wacht je nog op? Download nu de gratis tips.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.