Gratis videotraining

3 Gouden tips om in jouw tempo de regie over je leven terug te pakken

Je weet niet waar je het moet zoeken en je begint je af te vragen of hoe jij rouwt wel normaal is. Op deze manier kan je niet verder! In mijn gratis videotraining leer ik je hoe je weer de regie pakt. Meld je nu aan en ontvang direct de eerste video.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met nieuwe artikelen, tips en nieuws over omgaan met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Ik wil je bedanken en complimenteren voor de 3 video's die je voor de intro van rouwbegeleiding hebt gemaakt. Heel erg goed gemaakt. Ik ontdek er echt een heel goed concept achter en ik heb er veel inspiratie in gevonden.

Irma Hollinga

De video's zijn fijn en duidelijk om naar te kijken en luisteren. Minjon weet heel verfijnd de juiste woorden te vinden om tot inzichten te komen die ik nodig had. Het geeft echt steun en een andere kijk op je eigen gedachten. De video 's zijn heel toegankelijk en begrijpelijk en heerlijk om regelmatig op terug te kijken. Echt een aanrader voor diegene die een steun in de rug nodig heeft met rouwverwerking in welke vorm dan ook.

Liesbeth de Bruine

Het waren stuk voor stuk erg interessante lessen die me veel inzicht hebben gegeven en goed bruikbaar zijn! Het heeft me onder andere weer meer bewust gemaakt van hoe ik óók met mijn emoties om kan gaan. Minjon komt professioneel en tegelijkertijd ook heel zorgzaam over wat prettig is om naar te luisteren en kijken.

Henrie Berens

Veel mensen die rouwen om een groot verlies gaan er vanuit dat ze gaandeweg wel ontdekken hoe ze moeten rouwen. Want "de tijd heelt alle wonden". Bij rouw gaat die vlieger toch echt niet op en vroeg of laat komen ze erachter dat er werk aan de winkel is. Maar hoe pak je dat aan? Daar heb ik een oplossing voor!

Hoe kan je werken aan je rouw als je weinig tijd hebt en op een eenvoudige manier in je eigen tempo aan de slag wil?

Herken jij jezelf hierin?

Voordat het overlijden van jouw dierbare had je meestal wel de touwtjes in handen.

Nu voelt het alsof je maar wat aanmoddert en niet veel verder komt.

Je wil er best iets voor doen om je beter te voelen, maar een afspraak bij een psycholoog is een wel erg grote stap.

Je weet eigenlijk niet veel over rouw en had het onderwerp ook het liefst vermeden.

Je wil op een simpele manier en in je eigen tijd werken aan de manier waarop je rouwt.

Met behulp van mijn video's:

Weet je waarom het zo belangrijk is om tijd te nemen voor je rouw én hoe je dat kan doen.

Begrijp je hoe groot de invloed van je gedachten is op hoe je je voelt en ben je je meer bewust van je denken.

Is het duidelijk hoe je de behoefte aan verbinding juist kan inzetten in je rouwproces. 

Weet je wat je kan doen om de rouw te verzachten.

Het is belangrijk om in jezelf te blijven investeren, helemaal bij rouw. Het gaat niet vanzelf voorbij door niets te doen. Hoe eerder je jezelf op nummer 1 zet en tijd voor jezelf neemt, hoe eerder je licht aan de horizon gaat zien. Wacht dus niet langer en vraag nu direct de 3 video’s aan die zorgen dat ook jij de regie over je leven terug hebt.

De tijd heelt niet alle wonden, het gaat erom wat je in die tijd doet.

Waar wacht je nog op?

Download nu de gratis training!

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.