Gratis persoonlijk gesprek

n.a.v. Lotgenotencontact bij verlies door zelfdoding
op 8 juli '20

Vraag hier een gratis sessie aan

Voel je je verloren in je leven zonder je dierbare? Wil je wel verder met je leven maar weet je niet hoe? Ik geef je graag tips om je vooruit te helpen met de uitdagingen die jij tegenkomt bij het omgaan met je verlies. Boek hieronder een gratis persoonlijk gesprek van 30 minuten (via Skype of Zoom) en ik geef je een zetje in de juiste richting.

Vul het formulier hieronder in. Na ontvangst krijg je binnen 2 werkdagen een reactie van mij met een voorstel. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt in de praktijk dat er in 30 minuten grote stappen gemaakt kunnen worden. Ik deel minstens 3 inzichten met je waar je gegarandeerd in je dagelijks leven mee aan de slag kunt. Om grip te krijgen op je leven met rouw.

Stap 1 van 2

50%

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie van mij. We plannen de sessie op een tijdstip dat past.

Gratis één-op-één inzichtsessie van 30 minuten via Zoom of Skype.

Ik deel in deze gratis sessie minimaal 3 gouden inzichten met je om je meer energie te geven en meer rust in jouw leven met rouw.

Hoe werk ik?

Het belangrijkste vind ik dat je vanuit je kern leert leven, jezelf zijn, je bewust wordt van waar je invloed op hebt en naar je eigen intuïtie leert luisteren. Dit proces begeleid ik met volle aandacht en liefde, maar ik draai er niet omheen. Als ik zie of voel waar de pijn ligt, zal ik sturend zijn en liefdevol bewegen naar een andere kijk op de situatie. Ik heb een vrij analytisch brein, dat dankzij 20 jaar bedrijfsleven behoorlijk ontwikkeld is. In combinatie met een goede intuïtieve aanleg creëer ik makkelijk duidelijkheid en structuur.

Laatste blogberichten