Video 2: Neem de regie over je gedachten

Change your thoughts, change your life

De tweede video in deze reeks gaat over de invloed van gedachten en hoe je de regie neemt over je gedachten. Ik leer je waarom gedachten invloed hebben op emoties en hoe je met je gedachten kan omgaan zodat ze je helpen in plaats van tegenwerken.

De manier waarop je denkt, heeft alles te maken met de manier waarop je in het leven staat, en dus ook met de manier waarop je met rouw omgaat. Rouw is al zwaar en pijnlijk genoeg, waardoor het slim omgaan met je gedachten ervoor zorgt dat het niet pijnlijker wordt dan noodzakelijk.

Neem minimaal 30 minuten de tijd om de video te bekijken en ermee aan de slag te gaan.

Veel succes met deze video. In de volgende video leer ik je hoe je kan omgaan met de leegte die is ontstaan door het overlijden van jouw dierbare. Ik leer je hoe je in het gemis aan die diepe verbinding je toch verbonden kan voelen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over dit onderwerp of andere dingen die gaan over omgaan met rouw? Boek dan een 30 minuten gratis inzichtsessie via Skype met me. In een intensieve één op één geef ik je minstens 3 gouden tips die je onmiddellijk kan toepassen voor grip op leven met verlies: www.overrouw.nl/gratis-sessie

Tot de volgende video!

Laatste Blogs