Webinar
'De 5 pijlers van leven met rouw'

Maandag 1 november 20:00 uur

Geeft de rouw je veel onrust en vraag je je regelmatig af hoe je dat rouwen toch moet doen? In dit webinar deel ik de ins en outs over de 5 pijlers zodat je je leven met rouw weer zin kunt geven en rust in je leven krijgt.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Rouw voelt anders dan alle andere dingen die je hebt meegemaakt en dat maakt onzeker. Je wil het graag goed doen en zo zoek je naar duidelijkheid. Zo hoop je niets over te slaan en je nieuwe leven langzaam maar zeker vorm te geven. Schrijf je in voor het webinar om te leren hoe je de 5 pijlers kunt gebruiken, zodat je een mooie toekomst tegemoet gaat, mét jouw dierbare in je hart. 


Leren leven met rouw gaat niet om fases maar om pijlers

Er is iemand overleden die heel dichtbij je stond en je loopt rond met een groot vraagteken boven je hoofd. Hoe doe je dat, rouwen? Je weet niet waar je het moet zoeken en je houdt jezelf bezig om maar niet te hoeven denken, om niet de pijn te voelen. Je weet dat ontkennen en omzeilen niet de manier is, maar het toelaten voelt te groot. Je kunt niet bevatten dat jouw dierbare er niet meer is. Steeds weer denk je dat alles normaal is, tot je weer realiseert wat er is gebeurd. En iedere keer weer die pijn… Je had altijd je leven prima op orde, maar zo voelt dat nu niet meer.

Je bent niet de enige

Dat je dit voelt is niet vreemd. Sterker nog, omdat we vroeger op school niet hebben geleerd om met tegenslag en rouw om te gaan, voelen de meeste mensen zich verloren na een groot verlies. Helaas lossen ze dit vaak niet op en gaan ze zelf aan de slag. Jij hebt geen zin om jaren doelloos zelf te gaan ploeteren, jij wil beter voor jezelf. Jij wil weer een mooi leven voor jezelf creëren. Tijd is leven en het is zonde om langer te blijven zoeken dan nodig is. Je leven is je te dierbaar en je wil die sprankeling in je hart weer voelen.

Het is echt mogelijk, ook voor jou. Alleen niet door het gaandeweg wel te ontdekken, want het kost teveel energie om jezelf iedere keer weer op te rapen als je bent 'gevallen'. Op een gezonde manier rouwen vraagt om een aantal dingen van je.

Wanneer is dit webinar een must?

Als je een dierbare hebt verloren door een overlijden en wil weten hoe je met de rouw kunt leven.

Je wil met de rouw aan de slag, je wil beter begrijpen hoe rouw werkt en vooral wat je zelf kun doen.

Je begrijpt dat rouwen 'werken' is, alleen weet je nog niet hoe je dat 'werken' moet doen.

Het webinar is echt voor jou als je helemaal geen zin hebt in het leven zonder je dierbare, maar je wil die zin wel krijgen.


Ik deel de 5 pijlers die ik had willen weten toen ik met rouw te maken had. Gratis!

Wil je ook op een gezonde manier rouwen zonder het wiel zelf uit te moeten vinden? Weten welke pijlers jou het vertrouwen in je toekomst terug gaan geven? Woon dan dit webinar bij op maandag 1 november om 20:00 uur.

Praktisch

Datum: maandag 1 november om 20:00 uur. Het webinar duurt 1 tot 1,5 uur.

Online, gewoon vanaf je laptop of telefoon.

Investering: gratis.

Het webinar wordt niet opgenomen vanwege het delen van persoonlijke ervaringen door deelnemers. Op deze manier bewaren we een gevoel van vertrouwelijkheid en veiligheid tijdens het webinar.

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.

Wie geeft dit webinar?

Mijn naam is Minjon van Zoest, ik ben rouwcoach bij OverRouw. Ik leer mensen die zich geen raad weten met zichzelf omdat er een dierbaar iemand is overleden, hoe ze met hun rouw om kunnen gaan, zodat ze weer grip op hun leven krijgen. Het overlijden van mijn moeder in 2006 bleek het begin te zijn van een intens proces van groei en ontwikkeling. Mijn rouw werd een springplank om mezelf opnieuw te ontdekken en is sindsdien mijn motivatie om mensen te leren ze wél in de hand hebben in hun leven met rouw.

Nu meteen aan de slag? In mijn gratis e-book deel ik mijn belangrijkste tips en leer ik je hoe je weer de regie pakt. Meld je nu aan en ontvang direct het e-book in je inbox.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in:

Je krijgt ook max. 1 x per week een inspiratiemail met tips en nieuws over leven met rouw. Je geeft toestemming aan OverRouw voor de zorgvuldige verwerking van je gegevens. Bekijk de privacy policy.