Workshop van Overleven naar Leven

Gratis videotraining
"Krijg grip op leven met verlies"

Hou jij van de feestdagen? Of juist niet? Wat je voorkeur ook is, de decembermaand herinnert ons maar al te graag aan datgene of diegene die we missen in ons leven. Is dit voor jou de eerste kerst zonder een dierbare? Zie je er tegenop om het nieuwe jaar in te luiden terwijl er iemand is die je enorm mist?

Op 14 december begeleid ik je om de warmte en verbinding te vinden waar je naar verlangt in deze tijd. Dit doen we door naar binnen te gaan om daar ons eigen licht te vinden. Vanuit de verbinding met jouw licht vinden we de verbinding met elkaar.

Dit doen we in een warme huiskamersetting, waar we ons in alle opzichten laten omringen door licht. Zodat je je gedragen voelt en weer durft te leven. Uiteraard komt het onderwerp rouw aan bod en zal er ook ruimte zijn om te delen.

Je hoeft niets mee te nemen, draag kleding waar je je fijn in voelt en je hoeft geen kennis te hebben over rouw. Volg je intuïtie of dit een goede plek is voor jou, ook als je nu niet specifiek rouw voelt maar wel voelt dat er bij wil zijn, ben je van harte welkom

WANNEER?
woensdag 14 december 2016
19:30 - 22:00 uur (deur open vanaf 19:15 uur)

WAAR?
Hoogvensestraat 132 in Tilburg

JE INVESTERING: € 35,-*

* Bij betaling vooraf. Bij betaling aan de deur is de prijs € 40,-

MELD JE METEEN AAN:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Hoogvensestraat 132 in Tilburg